BabyDream | Neuszuiger | Neusreiniger | baby & kind | Blauw

7,29

Bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 501653861928 Categorie: Brand:

Beschrijving

BabyDream Neusreiniger
Eenvoudig schoon te maken
Niets zo vervelend als een baby of kind met een verstopte neus of een neus vol snottebellen. We kennen het allemaal, truien met mouwen die vol snottebellen hangen omdat kinderen hun neus niet snuiten. Dat is verleden tijd met deze neusreiniger van BabyDream. Niet alleen gemakkelijk te gebruiken maar ook handig om te reinigen en de(monteren). Je haalt simpelweg de kop van de neusreiniger eraf, reinigt de volledige set en droogt het goed af. Daarna gebruik je de neusreiniger wanneer je baby of kind verkouden is. Je zal merken dat je kind terug goed zal kunnen ademen, beter zal kunnen slapen en terug gelukkiger zal zijn. Want niets zo irriterend als een neus vol snot!
BabyDream Neusreiniger
✔ Beschikbaar in één maat
✔ Gemakkelijk te (de)monteren
✔ Neusreiniger is eenvoudig schoon te maken
✔ Helpt uw kind weer door zijn neus te ademen
✔ Zorgt voor een goede nachtrust
Flexibele kop
Een neusreiniging kan als onprettig worden ervaren voor uw kind. Daarom is deze BabyDream neusreiniger uitgerust met een flexibele kop voor baby’s of kinderen met een delicate neus. Uitgerust in siliconen materiaal en heel veilig en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien is de kop niet alleen flexibel maar ook van zacht siliconen gemaakt zodat het minder oncomfortabel wordt voor uw kind.
Hygiënische dop
Bij een neusreiniger is de hygiëne heel belangrijk. Daarom is het belangrijk dat u bij elk gebruik voor en na, de neusreiniger goed proper maakt. De reiniger zelf is ook nog eens extra voorzien van een hygiënische afsluitdop zodat er zeker niets van vuil aan de kop kan komen. Plaats deze er zeker altijd terug op voor en na het gebruiken van de reiniger.
Specificaties
✔ 8,5 cm groot
✔ Aanbevolen door dokters
✔ Aan te raden bij baby’s boven de drie maanden oud
✔ In roze of blauw te verkrijgen
✔ Materiaal: Siliconen
✔ BPA-vrij
Help je kindje van zijn vervelende verkoudheid of verstopte neus af met deze veilige BabyDream neusreiniger. Het zal zowel jouw als je kind zijn nachtrust bevorderen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BabyDream | Neuszuiger | Neusreiniger | baby & kind | Blauw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *