Living Needs Babykruik – Elektrische kruik – Kruik – Roze.

24,99

Bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 501816334348 Categorie: Brand:

Beschrijving

Baby bed verwarmen
De Living Needs babykruik zorgt ervoor dat uw kinderbed veilig verwarmt kan worden. Met deze babykruik kunt u met een gerust hart naar bed gaan, terwijl uw kind van zijn of haar nachtrust zal genieten.
Veilig en toch zeer efficiënt
De oplaadbare babykruik is makkelijk op te laden en werkt zeer snel. Wanneer u de oplader in het stopcontact steekt, zal de kruik in 8 tot 12 minuten opgeladen zijn en klaar om te gebruiken. De kruik zal vervolgens 2 tot 4 uur warm blijven, er zal een maximum bereikt worden van 65°. Door de 6 lagen bescherming en het recyclebare water hoeft u niet meer te knoeien met gevaarlijk kokend heet water. Uw kind zal genieten van een warme nacht, en u zal op uw gemak zijn door de veiligheid die de kruik u biedt. De omvang van de kruik is gemaakt van een zeer zachte stof waardoor hier omheen geen kruikenzak hoeft, hierdoor voelt deze ook zeer comfortabel aan.
Veiligheid
De elektrische babykruik heeft een anti-explosieve oplader waardoor deze niet te warm wordt en niet zal exploderen. De babykruik wordt opgeladen door middel van een ‘super-low noise charger’ waardoor u de babykruik kunt opladen en rustig van uw avond kan genieten. Het water en de elektriciteit zijn van elkaar gescheiden zodat veiligheid geboden wordt.
De baby kruik is bedoeld om uw baby bed op te warmen maar kan ook voor andere doeleinde gebruikt worden zoals in de kinderwagen of voor u zelf. Als volwassene kunt u ook hiermee uw eigen bed verwarmen of sneller herstellen van spierpijn of last van de gewrichten. Ook is deze kruik zeer geschikt voor ouderen het helpt tegen een zere rug of koude voeten.
Waarborg altijd de veiligheid van uw kind!
De kruik bereikt een warme temperatuur, deze kan onwennig aanvoelen voor uw kind. Waarborg daardoor altijd de veiligheid van uw kind, als u een kruikenzak eromheen doet of u laat de kruik afkoelen zal deze zeker prettig aanvoelen. Ook kunt u de kruik iets eerder dan gebruikelijk uit het stopcontact halen waardoor deze minder warm wordt.
Productkenmerken:
8-12 min oplaadtijd;
2-4 uur gebruikstijd;
65°;
Siliconen verwarmingsdraad;
Gelijkmatige verwarming;
Elektriciteit en water gescheiden;
6 lagen bescherming;
1 meter oplaadkabel;
Water recyclebaar;
3 veiligheidslagen;
Anti explosief oplader;
Stille oplader;
Uitermate geschikt voor zowel kind als volwassene;
Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren;
2 dubbele isolatie lagen;
360 watt, 110V, 220-240V 50/60Hzf;
Alle benodigde certificaten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Living Needs Babykruik – Elektrische kruik – Kruik – Roze.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *