Maxi-Cosi Iora – Co-sleeper – Beyond Graphite

- 24%

 158,99

Kleur

Beyond Graphite

Wasvoorschrift

30°C, Afnemen met een natte doek

Type wieg

Co-sleeper

Vorm

Ovaal

Inclusief matras

Ja

Inclusief hemeltje

Nee

Verrijdbaar

Nee

Verpakkingsinhoud

1x Maxi-Cosi Iora

Bodem in hoogte verstelbaar

Nee

Product lengte

74.50 cm

Product breedte

55 cm

Product hoogte

93 cm

Materiaal

Polyester, Katoen

Breedte bijpassend matras

58.50 cm

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Reparatie type

Pick-up en return

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte

57 cm

Verpakking hoogte

17 cm

Verpakking lengte

96 cm

Verpakkingsgewicht

10.80 kg

Voorgemonteerd

Nee

EAN

3220660341672

Categorieën

Baby Babykamer Wiegjes & accessoires Co-sleepers Babykamermeubels

Opties

Inclusief matras

Merk

Maxi-Cosi

Laatste prijs update op: april 26, 2024 2:34 am
SKU: 9300000161870343 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Maxi-Cosi Iora – Co-sleeper vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden – Beyond Graphite

De Iora is een elegante, stijlvolle, verstelbare co-sleeper met een comfortabel matras voor je baby. Met een eenvoudige schuiffunctie, grote opbergmand, Eco Care 100% gerecyclede stof, vijf hoogteopties en vier ligposities, is het niveau van comfort verhoogd met de Iora Co-sleeper.

Alles draait om comfort met de Iora Co-sleeper. De Iora is elegant, stijlvol en eenvoudig verstelbaar en biedt je baby een comfortabel matras. De zachte, ademende binnenstof van de Iora is gemaakt van Eco Care, 100% gerecyclede stoffen. Als je baby ‘s nachts reflux heeft, zijn er vier ligstanden waarmee je hem kunt kantelen, zodat hij in een meer rechtopstaande, comfortabele houding ligt om verlichting te geven.

Met de eenvoudige schuiffunctie past de Iora co-sleeper perfect in je bed, zodat jij en je baby comfortabel naast elkaar kunnen slapen. De uitritsbare, machinewasbare binnenbekleding is eenvoudig schoon te houden. Iora is super eenvoudig in elkaar te zetten of aan te passen vijf verschillende hoogteopties en vier verschillende ligopties om uit te kiezen. Wanneer je op reis gaat, is hij ook nog eens heel eenvoudig in te klappen en mee te nemen!

De Iora is multifunctioneel onmisbaar als je in verwachting bent, want het is een stijlvol 2-in-1 bedje en wieg. Als baby tot ongeveer 6 maanden oud. Het supercomfortabele matras en stevige frame maken dit tot een perfecte stand-alone wieg. De Iora maakt de overgang een stuk eenvoudiger voor je baby omdat hij/zij in het eigen vertrouwde bedje kan blijven slapen.

De Iora Co-sleeper is ontworpen met comfort in het achterhoofd en tilt het slapen in bed naar een hoger niveau. Met zijn strakke ontwerp in een reeks moderne kleuren en details met houteffect is de Iora co-sleeper eenvoudig te monteren en staat hij elegant in elke slaapkamer. Het grote gaasvenster zorgt ervoor dat je altijd een visuele band met je baby hebt. De Iora is ook ontworpen om eenvoudig in te klappen en mee te nemen. Hij wordt zelfs geleverd in een handige reistas voor als je een weekendje weg gaat of als je baby bij opa en oma gaat logeren.

Maxi-Cosi Iora – Co-sleeper – Beyond Graphite
Maxi-Cosi Iora – Co-sleeper – Beyond Graphite

 158,99

Babywinkel-xl.nl
Logo