Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf – Zonder stroom Compact

- 31%

 25,39

Kleur

Transparant

Type borstkolf

Handkolf

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Aantal kinderen

1

BPA-vrij

Ja

Vaatwasser veilig

Ja

Werkt op elektriciteit

Nee

Volledig steriliseerbaar

Ja

Verschillende maten borstschilden

Nee

Draagbaar

Ja

Verpakkingsinhoud

1 x PersonalFit Flex™ borstschild maat 24 mm 1 x Hendel 1 x Connector voor Harmony 1 x Pen inclusief o-ring en diafragma voor Harmony 1 x 150 ml moedermelkflesje met deksel 1 x Flessenstandaard

Product gewicht

150 g

Product lengte

6 cm

Product breedte

14 cm

Product hoogte

18 cm

Flowsysteem

Multiflow

Aanvullende functies

De Medela Harmony is de enige handkolf met een twee fasen systeem door de ergonomische 2-Phase hendel, waarmee je het natuurlijke zuigritme van je baby nabootst.

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

CE markering

Niet van toepassing

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Meegeleverde accessoires

Zonder accessoires

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Verpakking breedte

16.70 cm

Verpakking hoogte

8.50 cm

Verpakking lengte

20.50 cm

Verpakkingsgewicht

0.27 kg

Voedingstype

Handmatig

EWaste

Nee

EAN

7612367073509

Categorieën

Baby Borstkolven Borstvoeding Eten & Drinken

Serie

Medela Harmony

Merk

Medela

Opties

Draagbaar

Laatste prijs update op: april 25, 2024 11:46 pm
SKU: 9300000007198891 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Medela Harmony Handkolf is een kleine, lichte handkolf die gemakkelijk mee te nemen is. Ideaal voor onderweg of als back-up voor je elektrische borstkolf. De Medela Harmony is de enige handkolf met een twee fasen systeem door de ergonomische 2-Phase hendel, waarmee je het natuurlijke zuigritme van je baby nabootst. Daarnaast is deze kolf eenvoudig uit elkaar te halen en schoon te maken. De vernieuwde Harmony is uitgerust met het unieke Flex™ borstschild voor meer melk en meer comfort tijdens het kolven.

Voordelen Medela Harmony Handkolf:

  • Compact, stil en flexibel de kolf is compact en produceert geen geluid omdat er geen motor in zit. Je bent flexibel omdat je niet bij een stroompunt hoeft te zijn om te kunnen kolven
  • Discreet kolf vol vertrouwen waar en wanneer je maar wilt
  • Gemakkelijk in gebruik de kolf is gemakkelijk schoon te maken en in gebruik
  • Innovatief PersonalFit Flex borstschild. Het PersonalFit Flex borstschild heeft een ovale vorm, een openingshoek van 105° en een zachte rand en biedt een verbeterde, comfortabelere pasvorm dan traditionele borstschilden. Hierdoor wordt de druk op de melkkanalen verminderd, wat voor een betere melkstroom zorgt en het kolven effectiever en comfortabeler maakt. Inclusief overloopbeveiliging
  • 2-Phase Expression® technologie Alle borstkolven van Medela beschikken over de 2-Phase Expression® technologie, welke het natuurlijke zuiggedrag van een baby imiteert

De Medela Harmony Handkolf™ bevat de volgende onderdelen:

  • 1 x Harmony™ hendel en bijhorende onderdelen
  • 1 x 150 ml flesje met deksel
  • 1 x Flesstandaard
  • 1 x PersonalFit Flex™ borstschild maat 24 mm
  • 1 x Gebruiksaanwijzing voor Harmony™

Hoe werkt het?
Gebruik de Medela Harmony Handkolf om te kolven. Kolven betekend de moedermelk niet door je baby maar door een kolf uit de borst halen. Dit kan elektrisch of met een handkolf. Door over de mogelijkheid te beschikken om je moedermelk te kolven ben je flexibeler. Je kan er op uit voor werk of voor andere bezigheden zonder je baby, ook kan zo een andere verzorger de borstvoeding geven. De melk kan je in de vriezer of koelkast bewaren. Volg daarvoor wel de bewaarrichtlijnen.

Innovatief PersonalFit Flex borstschild
Het PersonalFit Flex borstschild heeft een ovale vorm, een openingshoek van 105° en een zachte rand en biedt een verbeterde, comfortabelere pasvorm dan traditionele borstschilden. Hierdoor wordt de druk op de melkkanalen verminderd, wat voor een betere melkstroom zorgt en het kolven effectiever en comfortabeler maakt. Inclusief overloopbeveiliging.

2-Phase Expression® technologie
Alle borstkolven van Medela beschikken over de 2-Phase Expression® technologie, welke het natuurlijke zuiggedrag van een baby imiteert.

Medela®
Zodra je in verwachting bent, begint je lichaam zich voor te bereiden op de komst van je baby en maken je borsten zich klaar voor de borstvoeding. Medela is er voor jou tijdens je zwangerschap én je borstvoedingsperiode om je op ieder moment de juiste ondersteuning te bieden. Met de producten van Medela worden je zwangerschap en borstvoedingsperiode gemakkelijker en comfortabeler. Door borstvoeding te geven, geef je je baby de best mogelijke start in het leven. Moedermelk bevordert de groei, ontwikkeling en gezondheid van je kindje, niet alleen nu maar ook op latere leeftijd. Het geven van borstvoeding biedt vele voordelen voor je baby en voor jou, en met de producten van Medela kun je volledig genieten en profiteren van deze wonderbaarlijke eigenschappen van moedermelk.

Medela Family App
De Medela Family app is jouw persoonlijke hulp. Met de app kun je gemakkelijk belangrijke statistieken voor je zwangerschap, baby en borstvoeding bijhouden en het geeft je tips en ondersteuning.

Kolfvergelijker van Medela
Medela heeft borstkolven voor iedere type moeder. Zo heb je andere behoeftes als je dagelijks wil kolven of een enkele keer, enkelzijdig of dubbelzijdig. Ook of je flexibel wil zijn of altijd op dezelfde plaats kolft. Het kan zijn dat je alles automatisch wil registreren via de Medela Family App of misschien helemaal niet. Bekijk de kolfvergelijker van Medela tussen de product afbeeldingen om te bekijken wat de verschillen zijn en welke kolf het beste bij je past.

Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf – Zonder stroom Compact
Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf – Zonder stroom Compact

 25,39

Babywinkel-xl.nl
Logo