Sophie de giraf Badcape Baby – Badponcho – Kraamcadeau – Babyshower cadeau – Katoen/Polyester – 75 x 75 cm – Vanaf 0 maanden

- 13%

 34,99

Materiaal

Katoen, Polyester

Kleur

Wit

Materiaalbeschrijving

katoen en polyester

Wasvoorschrift

30°C

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Verpakkingsinhoud

1 badcape

Afmeting

75×75

Doelgroep

Baby

Geschikt voor wasdroger

Ja

Met capuchon

Ja

Met ophanglus

Nee

Patroon

Effen

Product breedte

75 cm

Product hoogte

0.50 cm

Product lengte

75 cm

Verpakking breedte

230 mm

Verpakking hoogte

56 mm

Verpakking lengte

279 mm

Verpakkingsgewicht

0.33 kg

EAN

3056568507359

Categorieën

Baby Babyverzorging Badcapes Babybadartikelen

Afmetingen in centimeters

75×75

Merk

Sophie de Giraf

Laatste prijs update op: april 20, 2024 8:37 pm
SKU: 9200000084586502 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Stel je voor: jouw kleintje verpakt in zachtheid en warmte na een heerlijk bad. Met de Sophie de giraf Badcape wordt deze droom werkelijkheid.

Deze badcape is meer dan slechts een functioneel item; het is een omhulling van comfort en tederheid voor je baby. De cape is gemaakt van hoogwaardig katoen en polyester, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt op de tere babyhuid. De capuchon met het schattige gezicht van Sophie de giraf voegt een speels en charmant element toe aan dit al prachtige stukje babyverzorging. Gun je kleintje het allerbeste na het baden met de Sophie de giraf Badcape.

Subliem Comfort met Hoogwaardig Katoen en Polyester

De Sophie de giraf Badcape in Witte Geschenkdoos biedt ongeëvenaard comfort dankzij het gebruik van hoogwaardig katoen en polyester. Het voelt heerlijk zacht aan op de huid van je baby, omhullend in warmte en zachtheid na elk bad. De premium kwaliteit van het materiaal zorgt voor langdurig gebruik en blijvend comfort.

Betoverend Ontwerp met Sophie de giraf

Deze badcape is niet alleen functioneel, maar heeft ook een betoverend ontwerp met Sophie de giraf. De capuchon met het schattige plaatje van Sophie voegt een speels en charmant element toe aan het badritueel van je kleintje. Dit maakt het niet alleen een praktisch item, maar ook een geliefd stukje babyverzorging.

Producteigenschappen

  • Merk: Sophie de giraf
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden
  • Afmeting: 75 x 75 cm
  • Materiaal: katoen en polyester

Over Sophie de giraf

Sophie de giraf, al sinds 1961 het favoriete bijtspeeltje voor baby’s met doorkomende tandjes. Sophie de giraf is het eerste babyspeeltje dat alle 5 de zintuigen stimuleert. Gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen, een veilige keuze voor jouw kleintje. Het ultieme kraamcadeau, tijdloos en geliefd, met meer dan 50 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Haar herkenbare vorm maakt haar een absolute must-have, een icoon dat generaties overstijgt. Sophie de giraf, een tijdloos speeltje voor elke ouder en elk kind.

Sophie de giraf Badcape Baby – Badponcho – Kraamcadeau – Babyshower cadeau – Katoen/Polyester – 75 x 75 cm – Vanaf 0 maanden
Sophie de giraf Badcape Baby – Badponcho – Kraamcadeau – Babyshower cadeau – Katoen/Polyester – 75 x 75 cm – Vanaf 0 maanden

 34,99

Babywinkel-xl.nl
Logo