Review: Jikkies® Fruitspeen – 100% Siliconen – Beige

Ik wil graag mijn ervaring delen met de Jikkies® Fruitspeen! Deze innovatieve fruitspeen heeft mijn kleintje geholpen om op een veilige manier vers fruit te ontdekken. Het zachte siliconen ontwerp is perfect voor het stimuleren van de mondspieren. Met drie speenmaten beschikbaar, past deze fruitspeen zich perfect aan de behoeften van mijn baby aan. Echt een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een handige en kwalitatieve oplossing!

Jikkies® Fruitspeen – 100% Siliconen – Beige

★★★★★
14,95
12,69
 in stock
as of mei 30, 2024 11:41 am
8.5
Topproduct!
Mijn review van de Jikkies Fruitspeen: Een innovatieve en veilige manier om vers fruit te introduceren bij je kleintje. Met drie verschillende speenmaten en een zacht siliconen ontwerp, stimuleert deze speen op speelse wijze de ontwikkeling van mondspieren. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en veiligheid van dit product!
Zachte fruitspeen met Jikkies®!
 • Fijnste fruitspeen voor baby’s
 • Bevat 3 verschillende speenmaten voor ontwikkeling
 • Veilig in gebruik en getest op wetgeving
Nadelen Fruitspeen
 • Beperkt kleurenopties
 • Verpakking niet recyclebaar

Wat leuk dat je interesse hebt in de Jikkies® Fruitspeen voor je kleintje! Deze innovatieve baby fruitspeen is ideaal om op een veilige manier vers fruit te introduceren aan je kindje. Het zachte siliconen materiaal zorgt voor comfortabel kauwen en stimuleert de ontwikkeling van de mondspieren. De set bevat drie verschillende speenmaten (S, M en L) die geschikt zijn voor baby’s van 6 tot 18 maanden.

De Jikkies® Fruitspeen is BPA-vrij en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Met de vrije luchttoevoer en maximale luchtdoorlating is deze speen ontworpen met de veiligheid van je kindje in gedachten. De verpakking bevat één Jikkies Fruitspeen in de kleur Beige, samen met de speenmaten S, M en L.

Technische specificaties
 • Kleur: Beige
 • Aanbevolen leeftijd: 6-18 maanden
 • Inclusief 3 speenmaten: S + M + L
 • Materiaal: 100% siliconen
 • Geschikt voor jongens en meisjes
 • BPA-vrij

Ik ben ervan overtuigd dat deze baby fruitspeen een leuke en smakelijke manier zal zijn om je kleintje kennis te laten maken met gezond eten. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, laat het me gerust weten! Eet smakelijk voor je kleintje!

Hoogwaardige kwaliteit siliconen speen
 • Innovatieve fruitspeen
 • Veilig introduceren van vers fruit
 • Zacht siliconen ontwerp
 • Stimuleert ontwikkeling mondspieren
 • 3 speenmaten beschikbaar (S + M + L)
 • 100% siliconen van hoge kwaliteit

Mijn review van de Jikkies ® – Fruitspeen

Eerste Indruk

Ik ben ontzettend tevreden over de Jikkies Fruitspeen voor baby’s. De verpakking bevat drie verschillende maten spenen (S + M + L) wat ideaal is voor de groei en ontwikkeling van mijn kindje. Het zachte siliconen ontwerp voelt veilig en degelijk aan, waardoor ik met een gerust hart mijn kindje deze speen laat gebruiken.

Praktisch in Gebruik

Ik was aangenaam verrast door hoe gemakkelijk het is om vers fruit te introduceren met deze speen. Mijn kleintje geniet nu al van verschillende smaakjes, en ik merk dat het model van de speen erg prettig is voor hem. De Jikkies Fruitspeen stimuleert op een speelse manier de ontwikkeling van de mondspieren, wat ik als ouder erg waardevol vind.

Tips voor Gebruik

 • Maak de speen na gebruik goed schoon met warm water en een mild afwasmiddel.
 • Controleer regelmatig de staat van de speen en vervang deze bij tekenen van slijtage.
 • Experimenteer met verschillende soorten fruit om te ontdekken waar je kindje van houdt.

Kwaliteit en Veiligheid

Het feit dat deze fruitspeen 100% siliconen van hoge kwaliteit bevat, geeft mij als ouder veel vertrouwen. Ik waardeer het dat het product uitgebreid getest is en voldoet aan de geldende wetgeving op het gebied van veiligheid. De Jikkies Fruitspeen is een product waar ik op kan vertrouwen.

Bottom Line

Al met al kan ik de Jikkies Fruitspeen van harte aanbevelen aan andere ouders. Het is een innovatieve en praktische manier om vers fruit te introduceren bij je kleintje, terwijl de veiligheid en kwaliteit gewaarborgd blijven. Ik ben zeer tevreden over dit product en zie mijn kindje er elke dag van genieten.

Dank je wel voor het lezen van mijn review!

Kopersgids: Babyproducten – Baby speen

Belangrijke overwegingen bij het selecteren van de juiste baby speen

Bij het kiezen van een baby speen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden om de beste keuze te maken voor je kind. Hier zijn de belangrijkste overwegingen:

 1. Materiaal: Zorg ervoor dat de speen gemaakt is van veilige materialen, zoals 100% siliconen.
 2. Grootte en vorm: Kies een speen die past bij de leeftijd en behoeften van je baby, met verschillende speenmaten (S + M + L) voor groeiende kinderen.
 3. Hygiëne: Controleer of de speen gemakkelijk schoon te maken is en of deze geschikt is voor sterilisatie.
 4. Comfort en gebruiksgemak: Let op het ontwerp van de speen en of deze ergonomisch is voor zowel de baby als de ouder.

Stappen om een weloverwogen beslissing te nemen

Volg deze stappen om de juiste baby speen te selecteren:

 1. Onderzoek: Lees reviews, vraag advies aan andere ouders en zoek naar betrouwbare merken zoals Jikkies.
 2. Pasvorm testen: Probeer de speen uit op je baby om te zien of deze goed wordt geaccepteerd en comfortabel is.
 3. Veiligheid controleren: Zorg ervoor dat de speen voldoet aan veiligheidsnormen en geen losse onderdelen bevat die verstikkingsgevaar kunnen opleveren.
 4. Duurzaamheid: Overweeg de duurzaamheid van de speen, zodat je er langdurig gebruik van kunt maken.

Tips voor gebruik

 • Reinig de speen regelmatig met warm water en zeep.
 • Controleer de speen regelmatig op slijtage of beschadigingen en vervang indien nodig.
 • Introduceer de speen op een rustig moment, zoals tijdens het voeden of troosten van de baby.

Samenvatting

Bij het kiezen van de juiste baby speen is het essentieel om rekening te houden met de materialen, grootte, hygiëne, comfort en veiligheid. Door onderzoek te doen, de pasvorm te testen en de speen op de juiste manier te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je baby comfortabel en veilig van de speen geniet. Kies voor een betrouwbaar merk zoals Jikkies voor kwalitatieve babyproducten.

Veelgestelde vragen over babyproducten

Hoe kan ik duurzame en milieuvriendelijke babyproducten vinden voor een bewuste keuze als ouder?

Natuurlijk! Als ouder die op zoek is naar duurzame en milieuvriendelijke babyproducten, is het belangrijk om te letten op keurmerken zoals biologisch katoen, gerecyclede materialen en milieuvriendelijke productieprocessen. Ook merken die aandacht besteden aan duurzaamheid en ethische praktijken in hun productie kunnen een goede keuze zijn. Verder kun je letten op producten die vrij zijn van schadelijke stoffen zoals BPA en ftalaten. Het merk “Jikkies ®” waarvan de baby fruitspeen is gemaakt van 100% siliconen, kan een goede optie zijn vanwege het gebruik van veilige en duurzame materialen. Veel succes met het maken van een bewuste keuze als ouder!

Vanaf welke leeftijd is de Jikkies ® Fruitspeen geschikt?

De Jikkies ® Fruitspeen is geschikt vanaf de leeftijd van 3 maanden. Het is belangrijk om altijd de aanbevelingen van de fabrikant te volgen bij het gebruik van dit product.

Is de Jikkies ® Fruitspeen gemaakt van veilig materiaal voor baby’s?

Ja, de Jikkies ® Fruitspeen is gemaakt van 100% veilig siliconenmateriaal dat geschikt is voor baby’s. Het is speciaal ontworpen om veilig te gebruiken voor het gevoelige mondje van je kleintje.

Hoe werkt de Jikkies ® Fruitspeen?

De Jikkies ® Fruitspeen werkt als volgt: je plaatst stukjes fruit in de speen en sluit deze goed af. Wanneer je baby zuigt op de speen, kan hij of zij het sap en de smaak van het fruit proeven, zonder dat er grote stukken fruit binnenkomen. Zo kan je baby op een veilige manier wennen aan verschillende smaken en texturen. Vergeet niet om de speen na gebruik goed te reinigen volgens de instructies. Veel plezier met het gebruik van de Jikkies Fruitspeen!

Welke babyproducten zijn essentieel voor de eerste maanden na de geboorte?

Voor de eerste maanden na de geboorte zijn essentiële babyproducten onder andere flesjes, luiers, babykleertjes, hydrofiele luiers, babydoekjes, een babybadje, een wiegje of ledikantje en eventueel een draagdoek of kinderwagen. Het is ook handig om een babyfoon, babyverzorgingsproducten en een babybox te hebben. Veel plezier met de voorbereidingen voor de komst van de baby!

Welke maten spenen worden er geleverd bij de Jikkies ® Fruitspeen?

Bij de Jikkies ® Fruitspeen worden drie speenmaten geleverd: S, M en L. Deze verschillende maten zijn bedoeld voor baby’s en kinderen, zodat je kunt kiezen welke maat het beste past bij de behoeften van jouw kleintje.

Wat zijn belangrijke factoren om op te letten bij het kiezen van babyverzorgingsproducten?

Bij het kiezen van babyverzorgingsproducten is het belangrijk om te letten op de veiligheid, het materiaal, de kwaliteit en de leeftijdsaanbeveling. Zorg ervoor dat het product vrij is van schadelijke stoffen en allergenen, en dat het geschikt is voor de gevoelige huid van je baby. Kies ook voor producten die eenvoudig schoon te maken zijn en duurzaam zijn in gebruik. Veel succes met het vinden van de juiste babyverzorgingsproducten!

Is de Jikkies ® Fruitspeen gemakkelijk schoon te maken?

Ja, de Jikkies ® Fruitspeen is gemakkelijk schoon te maken. Je kunt hem eenvoudig afspoelen onder stromend water of steriliseren in kokend water. Het gebruik van 100% siliconen maakt het reinigen van de fruitspeen heel handig.

Belangrijke woorden en begrippen

 • Zuigreflex: De natuurlijke reflex van baby’s om te zuigen, die wordt gestimuleerd door de speen
 • Siliconen: Het materiaal waaruit de speen vaak is gemaakt, dat zacht en buigzaam is voor het comfort van de baby
 • Orthodontisch: Een speen die is ontworpen om de juiste ontwikkeling van de mond en het gebit van de baby te ondersteunen
 • Ventilatiegaten: Openingetjes in de speen die zorgen voor een goede luchtstroom en helpen voorkomen dat de baby te veel lucht inslikt tijdens het drinken
 • Fopspeenclip: Een accessoire waarmee de speen aan de kleding van de baby kan worden bevestigd om verlies te voorkomen
 • Fasespeen: Een speen die is afgestemd op de leeftijd en behoeften van de baby, bijvoorbeeld met verschillende stroomsnelheden
 • Antibacterieel: Eigenschap van sommige spenen die helpt bij het voorkomen van de groei van bacteriën en ziektekiemen
 • BPA-vrij: Een kenmerk van spenen die geen schadelijke stoffen zoals Bisfenol A bevatten, die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de baby

Ontdek de Jikkies® Fruitspeen en laat jouw kleintje op een speelse manier kennis maken met verschillende smaken en texturen. Probeer het nu en geef je baby een leuke en smaakvolle ervaring!

Babywinkel-xl.nl
Logo